Hundar

Efter att vi suttit hundvakt ett tag så kommer det att bli så tomt här utan Speed... Så nu bearbetar jag Olof om att vi ska skaffa en liten hund (storlek handväska). Han är inte så sugen, men titta på de här sötnosarna som finns på blocket just nu!

Det här är chihuahua-korsningar, älskar färgen! De är ju tecknade på samma sätt som rottisen som Olof säger att jag aldrig kommer att få...






Design

Som ni kan se så har jag ändrat runt lite på designen igen. Jag är fullt medveten om att den inte är snygg, men jag var helt enkelt tvungen att nollställa mig lite innan jag kan ta tag i att skapa en helt ny från grunden.

Nu har jag anmält mig till, och beställt böcker till, höstens kurser. Det är dyrt att plugga! Dessutom så har jag beställt dataprogram till en designkurs som jag ska gå, det ska bli så kul!

Nu är det tre dagar kvar till Olofs semester, sedan blir det södra Sverige i en vecka!

Nu händer det saker!

Idag kommer svärföräldrarna, på måndag kommer mamma och pappa med möbler, förhoppningsvis får vi sitta hundvakt i två veckor och snart får Olof semester. Nu är det mycket att se fram emot!

Babyprat

Det har klivit mycket babyprat här hemma hos oss de senaste dagarna, av än den ena, än den andra anledningen. Inte hjälpte det heller att svärmor skickade applikationen "When will you get pregnant?" till mig via Facebook (håll med om att jag har en supercool svärmor!).

Svaret är: inte än på några år. Fast enligt Facebook så kommer jag att bli det i oktober 2012. Kanske vore rätt lagomt ändå.

När jag ser dessa skor blir jag dock sugen på att skaffa en baby direkt...


Bilden är lånad ifrån bloggen 17 år & Gravid

RSS 2.0

Smycken
Tävling Augusti
Beställa smycken
Personligt