Helgen och hösten

Ikväll kommer Olof hit igen, gissa om det ska bli mysigt! Innan dess måste jag dock skriva färdigt en rapport och ladda upp en massa filer på internet.

Till hösten fyller svärmor 50 år, så då ska vi åka till Danmark. Jag och Olof upptäckte att det blev billigare att flyga direkt till Köpenhamn än att åka tåg till Skåne (flyget kostade 1200 kronor tur och retur för två personer, samma tågbiljetterna gick på 4500 kronor) så nu funderar vi på att samtidigt ta en liten avstickare till Rom några dagar.

Vi får se hur det blir, hotellen kostar inte så mycket, det är svårare att få flygbiljetter som stämmer i pris och tider.

Dags att fortsätta plugga.

Helgen

Helgen har varit toppen! Jag och Olof var på bio i lördags, på Wolverine, som var överraskande bra.

Igår städade vi ur Olofs garderob, efter mycket tjat från min sida, så nu ligger det en hög med kläder i hallen innehållande främst trasiga strumpor, urtvättade tröjor och pjamasbyxor med hål i grenen. Jag har lovat honom att han ska få nya kläder att ersätta dem med dock, så i eftermiddag ska vi gå på jakt.

Nu är det dags att fortsätta med kodningen, blev i alla fall nyss klar med ett spry-formulär. Skönt.

Kram på er!

Dreamweaver

Nu sitter jag och kodar mitt slutarbete för webbdesignen, gissa om det är roligt! Och jag älskar dreamweaver, jag förstrå inte hur jag har klarat mig med anteckningarna hela den här tiden...

I det sista arbetet tänkte jag i alla fall göra en ny sida för P6 Kalmar, en sådan som jag önskar att vi hade haft när jag skötte texterna. Något i den här stilen hade jag tänkt mig, men vi får se hur det blir innan det är klart.



Den här bilden är gjord i paint.net's gratisprogram, och är alltså bara en ungefärlig skiss över hur sidan som jag kodar kommer att se ut.

Tavlorna

Först och främst så vill jag bara berätta att jag lever.

Det har varit ont om uppdateringar på slutet, dels beroende på att jag och Olof besökt svärföräldrarna (vilket var såå mysigt, tack så mycket för att vi fick komma!) och att jag sedan vi kommit tillbaka haft alldeles för mycket att göra. Den här veckan har jag tre deadlines, så idag har jag stannat hemma för att skriva på en hemtenta.

Men först till något roligare, nämligen nytagna bilder på tavlorna som pappa beställde. Enyoj!




Länktips!

Här kommer ett litet tips på ännu en blogg som jag har skapat, och som jag nog kommer att uppdatera oftare än denna ett tag framöver. Som ni vet så är det designen som jag tycker är roligast, men jag hoppas att jag kommer att kunna hålla intresset uppe ett tag framöver...



I bloggen skriver jag mest om alla mina pysselidéer och knåp, men det kommer nog att dyka upp en hel del om heminredning och möbelrenovering också. Klicka på bilden för att komma till bloggen.

RSS 2.0

Smycken
Tävling Augusti
Beställa smycken
Personligt