Animation




Jag är bäst! Hoppas bara att den rör sig för er med....

paint.net

Nu har jag suttit en liten stund och försökt lära mig att göra guldfärgad text i gratisprogrammet Paint.NET (vilket för övrigt är helt suveränt och som jag varmt rekommenderar) och här nedan kan ni se reultatet. Jag är tveksam, så det kommer säkert fler versioner senare.



Sista föreläsningen...

Jag hade en förläsning kvar att lyssna på, men den fungerade inte, så nu är jag fri! Måste bara gå igenom några gamla övningstentor, och sen börja packa ner alla broshyrer och lagböcker så att jag är säker på att få med mig allt till tentan på lördag. Jag börjar se ljuset i tunneln!

Sista dagen...

...att plugga på innan jag åker till Kalmar nu. Jag börjar bli riktigt less på beskattningen, å andra sidan så känns det fatiskt som att jag kommer att klara den. Hoppas på det.

Jag åker imorgon bitti, och den här gången får nog datorn stanna hemma. Det blir nog inte mycket till uppdateringar alltså, men jag ska i alla fall försöka få med mig kameran, så lite nya bilder kommer nog.

Igår fick jag en ny beställning igen, och det ska bli roligt att kunna ägna tid till det, så snart tentan är klar. Idag borde jag få paket med pärlor från två olika ställen (de har helt olika sortiment, så det blir till att dela upp beställnigen) och jag hoppas på att hinna titta på dem lite i alla fall, innan det är dags att sova.


Armband som hittat nytt hem denna vecka...

Nya smycken (igen)

Här kommer lite bilder på smycken jag gjort idag medan jag lyssnat på beskattningen. Enjoy!

         

Kalmar, del 2

Kalmar är helt bestämt nu, och det näst bästa med det är.... Halloweensittningen! Jag fick gå!

Det bästa med att åka blir att jag får träffa Otto och Annika. Längtar efter att få träffa dem igen, det har jag ju inte gjort sen i somras (i juli?) och på lördag blir det november.

Nu ska jag plugga, så att jag är säker på att klara tentan med.

Kalmar

Beskattningstentan den här helgen har flyttats från fredag till lördag, fick jag höra idag. Jag förstår inte varför man inte bryr sig om att informera studenterna om sådant! Speciellt när det gäller en kurs där större delen av studenterna ska skriva tentan på annan ort!

Det ordnade sig, jag kommer att skriva tentan i Kalmar. Detta innebär egentligen två saker. (1.) Vi fick en utgift denna månad som vi inte räknat med, i form av tågbiljetterna, och (2.) jag ska få träffa mina vänner i Kalmar igen. Efter tentan på lördagen är det Halloween-sittning, och med lite tur går det att ordna så att jag får följa med. Det ska bli så roligt!

Uppdatering följer...


Bilder

Här kommer några bilder på de nya smyckena:

    

Nya smycken

Jag och Elof är väldigt duktiga på att se på film under helgerna, och vad är bättre att sysselsätta händerna med under tiden än att göra smycken? Nu har jag fyra nya armband som ligger på skrivbordet, och jag antar att det kommer att dyka upp bilder på dem imorgon.

www.elineevelyn.com

Uppdatering


Alltsom oftast händer det ingenting, men när något väl händer, så händer allt samtidigt. Nu har sidan än en gång blivit uppdaterad, och nya smycken har tillkommit.

Titta gärna in där. 
www.elineevelyn.com




Presentförpackningar


Titta vilka söta presentförpackningar jag har fått tag i till smyckena! De har satinband med rosetter och minirosor i matchande färg. De röda kommer att bli perfekta att ge bort julklappar i, och de andra är söta till presenter i största allmänhet.

Jag har bara ett väldigt begränsat antal, men de finns i olika storlekar.De minsta är perfekta i storlek för örhängen och ringar, de fyrkantiga passar för armband, och de avlånga för armband eller halsband.

Man kommer alltså att kunna få smyckena levererade i dessa paket istället för de vanliga smyckespåsarna  - mot en kostnadsökning på 10 kronor. 

Uppdatering av hemsidan

Nu är hemsidan uppdaterad igen. Titta gärna in där.

Long time

Nu var det några dagar sen jag skrev igen. Igår var matteprovet och det gick nog bra. Jag var inte ens speciellt nervös innan. I förrgår kom gardinerna till sovrummet, så nu är det härligt ombonat igen. Mys.

Nästa fredag ska jag skriva beskattningstentan, helgen efter det så kommer mina föräldrar och lämnar av en massa saker på vägen till Thailand, och helgen efter det så kommer Emma Amalia. Sen är det nästan jul. Och i januari ska jag börja plugga igen. Nu börar jag faktiskt se fram emot det.

Förresten ska jag ändra utseendet på bloggen snart igen. Efter tentan. Efter tentan ska jag göra en massa saker, börja med smyckena igen, ta tag i hemsidan, och börja med promenaderna igen. Just nu gör jag inget annat än att äta, sova och plugga. Jag längtar till nästa lördag...

Liten notering...

Är inte Jotex lilla symbol i adressfältet väldigt likt Skatteverkets? Det roliga är att den lilla buggen uppstod utan att jag ens varit i närheten av Skv:s sida.


Eline Evelyn

Nu har det varit segt på smyckefronten ett tag igen, jag jobbar och sliter för att klara tentan, så det blir ingen tid över för att gör det som jag egentligen tycker är roligast. Jag har dock en beställning som jag sitter med så fort jag får en liten stund över, men jag kan garantera att inget smycke tidigare har tagit så lång tid! Dessutom har jag blivit förvarnad om att jag kommer att få in två nya beställninga snart. Det ska bli spännande.

Kom ihåg att om ni tänkte beställa julklappar så är det bra om ni gör det redan i november, eftersom jag förhoppningsvis kommer att jobba i december.


You know you love me,
xoxo

Marie Antoinette

Jag och Elof har precis sett färdigt filmen Marie Antoinette och medans eftertexterna fortfarande rullar vill jag bara säga att det var bland det värsta jag utstått  filmväg på riktigt länge. Och för vad? Man fick ju inte ens se halshuggningen!

Dagens Nyheter

Jag har haft två missade samtal från två 08-nummer, varav de skiljdes åt av att de ena slutade på en 3:a och det andra en 2:a. Jag blir irriterad, dels så tänker jag inte köpa något, och kan de inte förstå piken med att jag låter bli att svara?

Kollade i alla fall upp dem, och det visade sig att det var Dagens Nyheter som försöker få tag på mig. Jag avskyr telefonförsäljare. För det lär väl knappast vara någon som akut vill ha min åsikt om finanskrisen? Nej, tänkte väl det.

Amira Miranda

Nu var det ett tag sedan jag  skrev igen, så nu känns det som att det är dags att uppdatera er om vad som händer.

Det känns som att dagarna bara rinner iväg, och eftersom det är så mycket som jag vill hinna göra blir det inte så mycket tid över för bloggningen. Vi har matteprov nästa vecka, och det känns inte som att jag har pluggat på långa vägar så mycket som jag skulle behöva. Sedan är det ju beskattningen, som ni säkert har stenkoll på när den är efter att jag tjatat så om den.

Svärmor designade ett par örhängen när hon var här, så nu vill hon ha royalty på alla jag säljer. Det kommer nya bilder snart, så fort jag tar mig tid att ta nya.

Jag har också startat ännu en ny blogg, Amira Miranda. Mycket tror jag att det egentligen handlar om att jag tycker att det är roligt att designa dem, även om det är roligt att skriva i dem med. Titta gärna in där.


081014

Nu känns det som att det händer saker hela tiden, men jag vet ändå inte egentigen om jag har något att skriva. Efter att svärföräldrarna åkt i helgen var jag och Elof så slut att vi fastnade i sju timmar framför datorn. Det blev en och en halv film, samt några avsnitt av en serie som vi tittade på.

För övrigt kan jag tipsa om en ny amerikansk serie som heter True Blood, som verkar jättespännande, och handlar om vampyrer. Jag fastnar lätt för hela teman som ni kanske märkt. Vi läste ut "Låt den rätte komma in", och den är verkligen bra! Den kommer på bio i slutet på oktober, och oss kommer ni att kunna hitta längst fram i kön.

I slutet på oktober kommer jag att skriva beskattningstentan också, och det ska verkligen bli skönt att bli av med den!  Efter det kommer jag att kunna lägga ner lite mer tid på hemsidan, nu har vi en massa nya idéer. Skoj. Har fått in en ny beställning förresten, samt såld av några saker från hemsidan, så det känns bra också. För hoppningsvis börjar det väl komma in en del julklappsbeställningar snart med.

Någon som vet när nästa avsnitt av Gossip Girl visas i USA förresten?


You know you love me,
xoxo

Helgen... igen

Sådärja, nu är det vardag igen. Ni skulle aldrig tro mig om jag berättade vad duktig jag varit vad gäller pluggningen till beskattningstentan, men det känns ändå riktigt bra. Jag hoppas på att hinna klar med kapitaldelen innan dagen är slut.

I helgen var ju svärföräldrarna här, och det gick riktigt bra! De hade med sig en uppblåsbar madrass som de sov på, och maten var inte heller några problem (det blev tacopaj). Ingen anledning att oroa sig alltså! Det var en riktigt mysig helg, och de är så gulliga båda två. Om det inte vore för att jag har så bra föräldrar redan är det nästan så jag kunnat tänka mig att bli adopterad. Jag hoppas att ni går in på min andra blogg och ser vad fint de hjälpte oss att få.

Nästa vecka är det matteprov igen, så nu börjar det väl bli dags att plugga på den igen då. Eftersom jag koncentrerar mig på beskattningen så är jag kroniskt efter. Det löser sig.


You know you love me,
xoxo

Helgen

Till helgen kommer svärföräldrarna. Om jag ska vara helt ärlig så är jag lite nervös. Mest handlar det om praktiska saker; var ska de sova, vad ska vi äta? Har ni förresten hört Hassans busringning "Vad äter en neger?"? Lite så känns det.

Idag har jag matte, och sen är det tvätttid ikväll. Desstom skulle jag verkigen behöva sätta mig och ta tag i beskattningen nu. Stress. Ska bli så skönt när det är över.


You know you love me,
xoxo

Nya smycken

Nu har det kommit upp lite nya smycken på hemsidan. Nu är det dock slut på det för ett tag framöver, och jag kommer bara att göra smycken på beställning, eller för de pengar jag får från försäljning. Tyvärr. Hoppas att ni hittar något ni gillar.




Uppdatering?

Förlåt, förlåt, jag vet att jag är usel på att uppdatera, men jag sitter och skriver hos Lily Rose istället. Det händer så mycket roligt här hemma med inredningen, att jag har en massa bilder som bara måste upp på sidan.

I övrigt har det väl inte hänt så mycket. Elof och jag har ramlat på en riktigt spännande bok, så nu är det högläsning som gäller på kvällarna. Vem har sagt att man behöver tv? Boken kommer dessutom på bio snart, så det gäller ju att läsa ut den innan dess. Inget problem.




Mobilsmycke

Hemsidan är uppdaterad igen.

Jag har också testat att göra lite nya typer av smycken, bland annat mobilsmycken och vinglasmarkerare. Dessa har inte hunnit komma upp på sidan än, men hör av er om ni är intresserade av något speciellt.

Mobilsmycke med sjögrönt hjärta med swarovskikristaller och siverpläterade smyckesdelar.

Lily Rose

Nu har Eline Evelyn fått en lillasyster! Hon heter Lily Rose, och är främst intresserad av heminredning. Så om ni är nyfikna på hur det ser ut hemma hos mig och Elof, titta in hos henne!


Kvinnomisshandlaren

En av mina tidigare snedsprång hörde av sig till Elof i helgen. Samma kille som jag tidigare berättat om hur han slängde in mig i garderoberna, under titeln "energitjuvar". För fortsatt referens kommer jag därför att kalla honom "Kvinnomisshandlaren".
 
Han hörde i alla fall av sig och frågde hur det var med Elof. Han påpekade tidigt att "Lynn inte skulle vara något hinder för att de fortfarande skulle vara vänner". Elof behövde dock bara säga att KM i fråga inte direkt låg på min topp tio-lista, för att han skulle börja vräka ur sig en massa saker. Elof sa dessutom tidigt att han inte tänkte gå in på varför, eftersom de då förmodligen skulle bli osams. Trots detta började KM förklara att han visst kunde försvara sitt beteende, och att Elof skulle passa sig för mig, eftersom jag kunde slå om och börja snacka skit om folk jag knappt kände på ett ögonblick. Flera andra påståenden förekom också.

Vi avslutade hela samtalet med "Du kan visst försvara dig innan några anklagelser gjorts" och ett "Ja, genom sig själv känner man andra."

För övrigt är den här killen både arbetslös och singel igen. Behöver jag nämna att jag tror på karma?

Yours truely,


Oktober

Igår var jag och Elof ut till det minimala shoppingcentret som finns utanför staden. Vi lyckades fynda två stora, mjuka kuddar till soffan (och som matchar mattan perfekt) och två lampor som nu gör vardagsrummet härligt ombonat. Det är de små sakerna som gör det.
  

Till veckan händer inget speciellt, och till min stora besvikelse blev champagneprovningen som vi anmält oss på inställt på grund av bristande intresse. I november kommer Emma hit, och förhoppningsvis även mina föräldrar på vägen till Thailand. Det är sånt som märks.



You know you love me,
xoxo

Kolla här!

Kolla här, jag har skaffat medlemsskap på en sida som är specialiserad på att sälja hantverk!

Motherload

Jag har varit så knäppt sugen på att spela motherload i några dagar nu, så jag tänkte göra det medans jag lyssnar på en beskattningsföreläsning.

Simultankapacitet is the shit!


Uppdatering...

Nu har hemsidan äntligen genomgått en välbehövlig uppdatering! Jag avskyr min kamera just nu, den äter upp batterierna. På Claes Olsson har de just nu extrapris på en söt liten rosa sak som jag är rysligt sugen på, men det får vänta. Bilderna på det som finns i lager har i alla fall kommit upp, så gå in och titta!

Nu måste jag snart börja med maten så att den är klar när min baby kommer hem, för sen ska vi in till stan och hämta ut paketet. Skoj skoj.



Until later...

Det regnar

Det spöregnar verkligen ute, och gula och oranga löv ligger klistrade mot marken. Det är verkligen höst nu. Eftersom jag haft mattelektion idag så var jag tvungen att gå ut, men nu ska det bli skönt att bara få krypa ihop med en kopp te. Måste plugga på beskattningen med, har bestämt mig för att blir seriös med den nu. Det ska bli skönt när det är över.

Några saker har dock hänt som lyfter en grå vardag.
Pärlorna ligger på posten, jag och Elof ska gå och hämta dem ikväll. Det här blir dock den sista beställningen den här månaden nu, får försöka hålla igen lite efter möbelköpet förra månaden.
Audrey hatten skyddar mot regn, dock blir den lika nedstämd som jag i vädret, och efter ett tag i regnet slokar den ledsamt.
Matteprovet gick bra, jag hade ett starkt G, och läraren sa att hon tyckte att det var mycket beundransvärt av mig att komma in så sent och ändå göra så bra ifrån mig.
Jag har hittat en sida som har kombinerat webbhotell och internetshopar. Jag vill ha! Men om www.elineevelyn.com har börjat gå bättre tills det är dags att förnya kontraktet för det nuvarande webbhotellet så kanske...


You know you love me,
xoxo

RSS 2.0

Smycken
Tävling Augusti
Beställa smycken
Personligt