Tävlingen avslutad!

Grattis Lena på Tefrossa, som vann det söta armbandet!

Titta in snart igen för fler tävlingar!

Dagen

Idag är det dags att dra en vinnare som kommer att få armbandet hemskickat! Innan dess tänkte dock jag och Elof åka till Gumsbacken och gå i affärer. Mest för att ha något att göra tror jag, det ska bli roligt att komma ut en stund.

Ni som inte har tävlat än får väl passa på att göra det så länge.

Hörs sen!

Bloggvärde

Det är många bloggar just nu som har Boggvärde som en liten knapp på sin sida. Jag undrar dock hur det beräknas, då min blogg är värd 3229 och Marys 14775, trots att jag uppdaterar oftare och har (tror jag) fler besökare. När jag slog in hennes adress så stod det dessutom att den var vard 2 540 kr, vilket ju är en liten skillnad.

Hur som helst, på hemsidan går det att läsa en ansvarsfriskrivning:

Ansvarsfriskrivning: Det värde som beräknas behöver inte ha något med verkligheten att göra. Då denna beräkning görs med tränade apor är det svårt att uppskatta ett exakt värde.

Vad tror ni? Är det något att ha?


Avhållsamhet...

Det här är en blogg som ni helt enkelt inte får missa! Elof och jag har precis suttit och gått igenom alla avsnitt och vi kommer definitivt att fortsätta hålla koll på dem.

Tack Otto, du är bäst!

http://www.40dagar.se/

Pärlor

Här är en del av pärlorna som jag fått hem idag. Visst är de vackra? :)


Smycken

Här kommer några nya bilder på smyckena som blivit till på eftermiddagen.
Hjärtanen var riktigt pilliga men efter ett tag fick jag in tekniken.


Pärlor

Idag har jag fått pärlor, och jag har redan ett antal smycken på gång. Bilder kommer med lite tur ikväll, så kika in då.

Bad things

Jag jobbar på som vanligt, men här kommer i alla fall min nya favoritlåt, så har ni något att roa er med.



Nyheter

Nu har jag äntligen kommit mig för att uppdatera hemsidan. Gå in där för att se alla vackra nya smycken!

Röda glashjärtan

Halv nio började jag plugga i morse, och klockan 10 var jag klar med hälften av vad jag behövde göra. Det känns som att det har flutit på ganska bra idag.

Min order från Beadplace blev tillstrulad, och istället för de vackra gröna hjärtanen som jag beställt fick jag hem limegröna hjärtan i guldfärgad bur. Snacka om besvikelse! Jag tror dock att det kan ha löst sig till det bättre, för nu har jag beställt hem röda glashjärtan.

Vad säger ni, blir inte röda hjärtan i guldburar perfekt till alla hjärtans dag?


Tävlingen

Jag tänkte än en gång påminna om tävlingen. På lördag dras vinnaren, så det går fortfarande att vara med och tävla. Vinsten är det här söta armbandet från www.elineevelyn.com

Klicka på knappen till vänster för att vara med och tävla!


Lättlagat a la Lynn

Jag måste vara sveriges snällaste flickvän, i och med att jag ställer mig och lagar mat trots att jag inte får äta själv. Detoxen går bra förresten, men det blev rätt jobbigt att inte få smaka på maten. På lördag kommer dock även Elof att börja, så efter det blir det ingen mer sån här mat till honom heller.

Korvgrytan kryddade jag med dragon och kanel, vilket även jag tycker låter som en konstig kombination, men oo, så gott det luktade! Enligt min älskling så smakade det inte så tokigt heller... Jag lagade allt utifrån eget huvud, så om ni vill veta vad det är i så får ni fråga.

Vad tycker ni, ser det gott ut?


Kissekatten

Jag sitter och pluggar en massa just nu, och ar inte tid att uppdatera bloggen så mycket som jag skulle vilja (fast på eftersmiddagen blir det nog mer, idag borde det komma pärlor).

Så länge kan ni dock få roa er med den här videon, den är verkligen så söt! Enjoy!


Gårdagen

Jaha, tågbytena igår då. Det första tåget kom ungefär en kvar efter den egentliga avgångstiden. Jag, som skulle byta i Arboga, svor tyst för mig själv och frågade tågpersonalen om de kunde hålla nästa tåg. Det gick inte, vi skulle bli 45 minuter sena, eftersom vi var tvungna att köra en annan väg. Men det gick ett till tåg exekt en timme senare än det första, så det kunde jag ta.

Det tåget skulle gå 18.35. 18.55 satt jag på tåget och väntade. Södertälje var nästa bytesplats, och dit anlände vi 9 minuter efter att tåget vidare till Nyköping hade gått. Nästa tåg gick två timmar senare. Som tur var så var det i tid, och jag kom fram i Nyköping klockan 21.40 (jämför med 18.47 som jag skulle ha varit framme).

Halv elva kom vi hem, och gissa om jag var less då! Så fort det kommer ett nytt tågbolag än SJ så kommer jag att byta.


Hemma

Tågen blev verkligen jätteförsenade, så nu kom vi nyss hem. Nu är det dags att sova, så ni får vänta tills imorgon på en uppdatering om vad som hänt idag.

Kram på er alla söta människor!

Morgonen

Det här med att packa ner datorn verkade vara en väldigt bra idé i teorin - tyvärr fungerade den inte i praktiken. Som ni märker så står den fortfarande framme.

Vi har fått en första uppgift i Skapande skrivande, att skriva en presentation av oss själva med 200 ord, där vi beskriver vår bakgrund och skriverfarenheter. Det ska väl gå att ordna.

Dags att fortsätta packa nu tror jag, men det här gången lämnar jag nog datorn uppe... Vi får väl se hur det går.


Nu ska datorn packas ner

Idag har jag varit duktig, jag har läst 70 sidor i boken, så den är nästan utläst (4 sidor kvar tills imorgon). Dessutom har jag skrivit en A4 på ett av arbetena och skrivit en veckoplanering på allt som behövs göras.

Nu tänkte jag ta och packa ner datorn, så att jag slipper det i all stress imorgon. Och ni vet vad det innebär, inga inlägg förrän på kvällen. Därför tänkte jag bjuda på en bild som jag tog nyligen (med den gamla kameran).

Daisy, den enda katten som jag har träffat som inte tyckt om mig. Ser ni vad sur hon är?

























Net-on-net

Jag älskar känslan av att vara inne i en leksaksbutik för vuxna. Idag var vi till Net-on-net, och jag hittade direkt en självlysande neongrön mus, och ett självlysande minimalt tangentbord. Dessutom hittade jag en kamera. Saken är ju den att jag har velat ha en ny kamera i ett par år nu, men inte hittat någon.

Den jag hittade var rosa. Specialedition, med rosa läderhölje till. Jag vill ha! Dock så kostade samma modell i silver 200 kronor mindre.

Och frågan är: är färgen verkligen värd 200 kronor extra?

Jag tyckte inte det, det fick bli en i silver. Den har 9,1 megapixlar, vilket är en klar förbättring från min gamla kamera på 5. Dessutom skulle den vara riktigt bra på att ta närbilder, så förhoppningsvis blir det snyggare bilder på smyckena framöver.


Casio EX-Z21,
9,1 megapixlar
1490 kronor på Net-on-Net

Danmark förbjuder engelska i skolan

Okey, det handlar om på avancerad- och forskningsnivå på landets högskolor och universitet, och tack och lov inte om grundskolan. Enligt Nerikes Allhanda är man rädd för att danskan kommer att försvinna om  forskning och utbildning fortsätter att ske på engelska.

Jag ser dock bara konkurrensnackdelarna. Danmark kommer att få det svårare att ta in studenter ifrån andra länder, för även om de skulle ha en överlägsen utbildning inom något område så skulle den eventuella studenten bli tvungen att lära sig tala danska för att ha någon chans att klara den avancerade nivån.

I forskningssammanhang kommer man dessutom att ha nackdelen att inte kunna släppa nya resultat internationellt innan de har översatts till engelska. Kommer man verkligen att tjäna på detta?

Språket kommer förmodligen att överleva av sig själv. Kommer konkurrensfördelarna det? 

Vad tror ni?


I've got life...

Så enkelt byttes trötthet mot förhoppning, och sedan inspiration och lust.

Det visade sig att tiden för lektionen hade flyttas fram en timme, så de enda som var där vid kvart över nio var jag och Conny, vår lärare för dagen. Det slutade i alla fall med att vi satt på hans kontor och pratade marknadsföring, företag och även om mina smycken. Jag fick massor med nya idéer och uppslag till PM:et! Det kändes som att jag hade kört fast alldeles, men nu ser jag verkligen fram emot att börja igen. Jättekul!

Han gillade också storsäljaren, de gröna hjärtanen i silverburar, så med lite tur så har jag även lyckats värva en ny köpare.

Dags att börja plugga igen. Ha det bra!



Storsäljaren bland mina smycken. De borde komma in i lager igen till veckan,
men endast i ett begränsat antal, så passa på!

Good morning starshine

Idag blir det till att packa (eftersom jag åker hem till Nyköping imorgon), läsa 30 sidor i boken och börja på skolarbetet. Nu känns det verkligen som att det är dags att komma igång ordentigt.

Igår blev det fler pärlor beställda än jag hade trott att det skulle bli. Men det fanns så många nya och inspirationen rann till på en gång! Nästa vecka ungefär borde ni kunna få se vad jag har hittat på...

Imorgon får jag träffa min älskling igen!

Kram på er!

Likadana fast i rött har jag beställt från Paz smycken.

Tävling

Tänkte bara påminna er om att tävlingen fortfarande är igång, klicka här för att komma dit:





Motion och nya pärlor

Idag blev det en två och en halv timmes lång promenad med stavar. Usch, frågan är om jag kommer att klara av att ta mig ur sängen imorgon...

Sen har jag suttit och beställt en del nya pärlor, det ska bli riktigt roligt att få dem. Om det är fler som pysslar med smycken så kan jag tipsa om att www.sirlig.se har 10% rea under hela dagen. Det är bara att passa på.

Nu väntar jag bara på att få betalt för smycken som jag sålde tidigare denna månad, så att jag kan få ihop bokföringen. Det blir spännande att se om det har gått runt...

Kram på er!

Nu har de bestämt sig!

Min morbror och "moster" (det känns så fel att säga det, hon är ju inte så mycket äldre än mig...) verkar ha bestämt sig för att jag ska få igång min kondition. Eller ja, snarare skaffa en till att börja med. Igår var jag ute och gick två promenader på drygt en timme var, och idag har jag simmat 1000 meter.

Elof hjälper till genom att ge mig en morot. Om jag når min målvikt ska jag nämligen få beställa kläder från Forever 21! Så nu jobbar jag på som tusan, vi får väl se hur det går!




Gathered Knit Tunic $9.50, finns i tre färger

Vad sysslar Let's dances designer med?

Eftersom jag inte har annat att göra på fredagskvällarna så har jag suttit och varit social, med Let's dance på i bakgrunden. Den fråga som dyker upp hos mig värje avsnitt är: Vad tusan sysslar designern som klär på kändisarna med?

Kittys klänning var ju ovanligt söt (med tanke på hur hon brukar se ut), BlondinBella var som alltid urgullig, men Laila! Ingen som dansar en dans där man bresar så mycket på benen borde ha en så kort klänning på sig! Och den urrigningen var ju rent av olämplig i ett familjeprogram. Och det var inte bara den här gången, klänningarna verkar skapas för att visa upp, snarare än att dölja något. Såg ni vad obekväm Magdalena Graaf var i förra avsnittet? Direkt när dansen var slut så plockade hon upp DaSilvas kavaj.

Det kanske dags att byta designer? Vad tycker ni?


Jag vill ha en minidator!

Jo, nu är det så att jag vill ha en minidator så att jag kan blogga även när jag inte är hemma, så nu kan väl ni läsare vara jättesöta och göra mig en tjänst? Registrera er genom länken och skaffa tio poäng, så jag kommer en liten bit närmare min nya dator.

Gratis

Kram på er!

Tips!

Eftersom vi ska hålla ett föredrag om internetmarknadsföring i skolan, så kan jag sitta och klicka runt på olika affiliate-sidor utan dåligt samvete. Nästan i alla fall. Hur som helst så hittade jag hemsidan http://www.affiliator.com/ som har massor av bra reklam. Så om ni är intresserad av att lägga upp reklam på er hemsida, titta där!

Det kostar naturligtvis inget att registrera sig, och till skillnad från många andra sådana företag så kände jag att de hade reklam som jag kunde stå för, och som till och med var rolig.

Till exempel godisboxen, som jag nog kommer att använda mig av ganska snart, och som känns som ett roligt alternativ till Nallebudet.

Godisboxen.se

Och dagarna går...

Nu har jag varit ute och gått tillsammans med min "moster" (ingift och jättegullig!) i en timme och en kvart. Med andra ord så är jag helt slut, svettig och nöjd, och ska strax hoppa in i duchen.

Idag har jag massor att läsa igen, och det är verkligen dags att börja skriva lite på alla uppgifter som vi har fått till kursen. Skönt att jagslapp åka in till Örebro idag! Dessutom så tänkte jag fortsätta arbetet med databasen, så får vi se om jag får någon ordning på alla er som har någon koppling till EE.

Idag var förresten första dagen som jag kände av detoxen, jag var riktigt matt när jag gick ner för att äta frukost. Men med tanke på att jag åt kvällsmat vid halv sju och frukost vid tio så är det väl inte så konstigt.

Kram på er alla!


Örhängen med färgade blå snäckskalspärlor och vita sötvattenspärlor.
Kommer upp i webbshoppen snart...

Databas

Nu har jag varit ute och gått, långt och fort, med morbror. När jag kom hem fick jag den lysande idén att jag skulle försöka att samla alla kunder till Eline Evelyn i en databas, så att jag skulle ha lättare att hitta alla adresser och kunna skicka ut mail till er alla. Det blev ett helt projekt måste jag säga, och jag får nog ta upp försöket igen en annan dag.

Nu blir det duscha och sova istället. Godnatt på er, alla mysiga läsare!

Örhängen med röda korallhjärtan, och örkrokar i guldplätterad Sterling Silver.

Alla hjärtans dag-pärlor

Just nu hr jag verkligen massor med söta pärlor hemma som jag inte hunnit göra något med än (och en del som jag har hunnit med förstås). Här kan ni i alla fall se en del av alla de som jag har hemma, och som jag hoppas på att hinna göra smycken av och få upp på hemsidan innan alla hjärtans dag.

När alla ligger huller om buller på det här viset så tycker jag nästan att det ser ut som godis. Visst är de fina?


Wet and wild

De senaste dagarna har jag varit så torr i ansiktet att sminket krackelerat. Eller ja, det skulle det ha gjort om jag använt just något. Hursomhelst så sprang jag in på Åhléns inne i Örebro, och tittade på fuktkrämer (vilket gjorde att jag missade två bussar hem) men fyyy vad mycket det finns! Jag har ju en tendens att börja med märkesmontrarna, men eftersom jag inte direkt kände för att lägga ut 1420 kronor på en liten burk, så blev det ändå de andra hyllorna till slut.

I morse när jag skulle använda den så upptäckte jag att den jag ändå köpte var med i samma serie som resten av ansiktsprodukterna som jag använder. Bra jobbat

Allt som glittrar

Här är min senaste skapelse, ett romantiskt armband med sötvattenspärlor, kristallmellanlägg och "kristallbollar". Dessutom har det ett sött hjärtformat lås. Jag är lite inne i den här stilen just nu.

Vad tycker du?



Hemma

Hej på er!

Nu är jag äntligen hemma igen, efter en hektiskt dag med skola och upprepade bussmissar! Måste plugga en del, men jag ska försöka att få upp bilder på lite nya smycken efter det!

Kram på er!

Detoxen


Idag börjar detoxen, så snar kommer jag förhoppningsvis att börja känna mig piggare, gladare, sova bättre och känna mig lättare rent allment. Vi får hoppas på det, för med tanke på hur mycket jag har att göra nu så skulle jag behöva det.

För övrigt så får jag åka med bussen tio i åtta på morgonen för att hinna till skolan och kommer hem kvart i två. Detta när jag har lektioner mellan kvart över nio (Örebro universitet har infört akademisk kvart) till tolv. Jag gruvar mig för de dagarna när jag ska gå mellan åtta och fem.

Har kvinnor en inbyggd golddigger-gen?

Enligt tidningen Metro så har en brittisk undersökning visat att kvinnor som är tillsammans med rika män får fler orgasmer än kvinnor vars partner har mindre plånbok. Jag är lite nyfiken på om detta kan stämma, men eftersom jag inte har några planer på att byta partner så för jag väl helt enkelt lämna ett litet förslag här i bloggen...

Älskling, det kanske är dags att börja jobba på en löneförhöjning nu?

Vad tycker ni, är rika män bättre älskare?


Bloggen

Ja, plugga var det ju som jag skulle göra. Istället har jag suttit och registrerat bloggen på flera olika sidor (ni kan se länkarna nedan till vänster). Snart är det februari också, och då ska Alla hjärtans dag-smyckena upp i webbbutiken. Jag har massor med söta pärlor hemma nu, ska se om jag kan få upp bilder ikväll eller imorgon. 

Nu ska jag försöka att plugga på riktigt. Vi ska skriva ett arbete om internetmarknadsföring, så det känns ju roligt i alla fall.

Kram så länge!



Jag har bland annat de här söta hjärtanen från Paz smycken hemma, så någonting ska jag väl kunna åstadkomma innan den 14 februari. 

Missa förresten inte tävlingen!

Så där...

Nu har jag fått upp en del nya smycken på hemsidan, så gå in där och titta! Snart (när jag fått betalt för en del smycken som jag redan sålt) så ska jag beställa hem nya pärlor och testa lite nya modeller. Jag har några idéer på gång.

Om tävlingen (återigen, det finns en direktlänk till vänster, klicka på bilden som det står "Tävling" på för att komma direkt till den) så funderar jag på att göra det till ett återkommande inslag. Så passa på att tävla, även om ni inte gillar den här vinsten så kan ni bidra till att jag lottar ut annat som ni kanske gillar bättre.

Nu ska jag försöka att fortsätta plugga.

Trevlig kväll på er allesammans!



Örhängen med snäckskalshjärtan, sötvattenspärlor och månstenar. Dessa och många fler finns nu i webbshopen!

Skolan

Idag var första dagen på den nya kursen. Den här gången läser jag marknadsföring på C-nivå. Kursen tycks ha ett intensivt tempo, men o, så roligt det låter!

Idag har jag en massa att läsa, och dessutom så ska jag försöka att uppdatera webbshoppen med alla nya produkter för våren. Titta gärna in senare, så får ni se hur långt jag hunnit.

Och än en gång, var med och tävla! Ni hittar en direktlänk till januaris tävling här till vänster.



här ovan ser ni mitt nyaste halsband. Fint, eller hur?

Tefrossa

De som känner mig vet hur mycket jag älskar te, så jag kunde så klart inte låta bli att vara med och tävla i Tefrossa's januaritävling. På bilden nedan ser ni vad man kan vinna, gå in här och tävla du med!



Missa inte heller min tävling som ni kan hitta här nedanför!

Modell för en dag

Å, snälla någon ge mig en "Modell för en dag"-upplevelse i födelsedagspresent! Emma har varit det, och oooo så fina bilderna blev! Titta här!

Det här är min favorit på henne:



Jag vill med!

Tävling

Tävlingen avslutad!

För att vara med och tävla behöver ni bara skriva en kommentar till det här inlägget. Ni som bloggar har dubbel chans att vinna, i så fall länkar ni till tävlingen på er blogg. Kom i så fall ihåg att skriva in länken till er i kommentaren, så att jag kan kolla.

Den 31 januari dras vinnaren och kontaktas därefter i ett mail, så kom ihåg att skriva in er mail också! Det är bara jag som ser den.

Lycka till!



Nytt "hemma"

Igårkväll kom jag fram till huset som kommer att vara mitt nya hem under de närmsta tio veckorna. Det kommer nog att bli jättebra! Dock så har vi ännu inte fått igång det trådlösa internetet till min dator, så det kan bli ont om inlägg ett par dagar framöver...

Men nu känns det som att det är dags för en tävling snart igen! Titta in om ett par dagar igen, så får ni se vad jag har hitta på!

Bröllopsset

En annan av de beställningar jag fått på slutet. Hoppas att ni gillar det.


Postat!

Idag har jag varit och postat alla färdiga smycken! Så ni som väntar på era beställningar, de borde komma imorgon.

I övrigt har det inte hänt så mycket idag, jag har gjort ett bröllopsset (det kanske kommer upp bilder på det senare idag) och gått in till stan för att köpa bubbelkuvert att skicka smyckena i. Imorgon kommer jag att sitta på ett tåg stora delar av dagen, så det blir nog en tillfällig (och ofrivillig) frånvaro från bloggvärlden.


Dagen

Dagen har bara gått åt till att göra färdigt en del beställningar samt att montera ihop möbler som kom igår. Jag fick inte alla pärlor som jag räknat med idag, så det blev egentligen bara att göra färdigt tre halsband och göra två par örhängen. Men jag har ändå fyra paket som ska gå iväg imorgon.

Och ja, jag ska försöka att skicka dem så att ni får dem på fredag.

Kram och godnatt på er, alla underbara människor där ute!


Specialbeställningar

Här kommer bildbevis på vad jag har sysslat med idag. Hoppas ni gillar dem.




Tack!

Tack så mycket för alla snälla kommentarer ni har lämnat om smyckena! Bland mina favoriter så har jag fått detta:

"Dina smycken har börjat bli riktigt fina. Gillar väldigt få halsband osv men de du har är grymma :D"



Det värmer! Tänk på att om ni hittar något ni gillar så kan ni maila mig på [email protected] eller lämna en kommentar med en mailadress och be mig höra av mig.

Nu ska jag sätta mig och fortsätta med specialbeställningarna, jag har tre halsband som jag ska försöka få klara idag.
Kram på er!


Beställningar

I helgen fick jag in flera roliga beställningar, så imorgon kommer det pärlor så att jag kan börja med dem! Speciellt två av dem är helt nya, så det ska bli jättespännande. Det kommer nog upp bilder imorgon kväll.

Idag fick jag också in en beställning på ett bröllopsset, halsband och örhängen. Det blir nog riktigt bra! Jag beställde de pärlorna id ag, så förhoppningsvis hinner jag klar med många av beställningarna innan helgen. Vi får väl se nästa vecka hur mycket tid jag kommer att kunna lägga på pärlorna under våren...

Shoppaholicmamman och jag pratar om att ha en tävling där vinsten är ett smycke från Eline Evelyn. Håll utkik!



You wanna be on top?

Jag sitter och tittar på Top Model samtidigt som jag gör smycken, och den här gången har jag verkligen fastnat. Min favorit är Elina, så snygg! Undrar om jag skulle klara av att bära upp det håret som hon gör?

Avslöja inget för mig nu!

Uppdatering av hemsidan

Nu har jag suttit sedan klockan kvart i sju med att försöka få någon ordning på både hemsidan och kurserna som jag ska läsa till våren. Jag ser verkligen fram emot webbdesignen, snart så kommer ni at kunna njuta av ännu snyggare sidor här hos mig!

Jag ska se om jag inte kan få upp dela av vårkollektionen senare idag också, men det beror lite på. Håll tummarna!

Specialbeställningar

Jag har nya supersnygga smycken på gång. Inga bra bilder dock.

Förresten så har jag fått hem turkosa snäckskalshjärtan. Ni får slåss om dem.


Julmusik

Mina grannar lyssnar på julmusik. Det borde finnas en lag mot sånt.

Jävla VHS

Idag fick jag det andra antagningsbeskedet till vårens kurser. Tror ni inte på fullaste allvar då att jag kommit in på de kurser som jag "sökte om" efter den förra omgången? Och stället har de strukit den kurs som jag kommit in på och tackat ja till?

Allvarligt, jag har tackat ja redan! Det betyder i alla fall i min värld att jag har för avsikt att läsa den! Dessutom har jag skaffat bostad, bokat biljett samt köpt böcker.

Fy fan, skrota hela VHS och ersätt verket med ett fungerande datasystem!

Relaterade inlägg: Skola till våren

Vårkollektionen

Här kommer några bilder på nya smycken. Som jag tror att jag nämnt tidigare så blir det mycet ljusa färger och naturmaterial, men nu kanske ni får en bättre känsla för vad jag har försökt att åstadkomma med det hela...

Vad tycker ni?


Pärlor

Idag borde pärlorna komma till den nya beställningen som jag fått. Det är ett set med halsband, armband och örhängen i två olika nyanser av lila, och jag tror att det kommer att bli jättebra!

Så länge så tänkte jag passa på att anta Marys utmaning.

Regler

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa. Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.

1) Jag avskyr att shoppa kläder, främst för att jag aldrig tycks hitta några som passar. Skor däremot, älskar jag. Dessutom tycker jag att HM är extremt överskattad eftersom de aldrig gör kläder som passar någon som inte är 2 meter lång och smal som en lyktstolpe.

2) Jag älskar oliver. Både svarta och gröna, och nu börjar det att gå så långt att jag undrar själv om det inte kan klassas som en obsession.

3) Namnet Eline Evelyn hade jag från början tänkt döpa min förstfödda dotter till. Eline hette min gammelmormor (uttalas E-lii-ne) och Evelyn är ju som ni säkert kan räkna ut en variant på Carolyn.  

4) Om jag fick välja skulle jag hellre köpa ett gammalt hus som jag kan få rusta upp, än att bygga ett helt nytt.

5) Jag är en extrem pärmmänniska och har system för nästan allt. Papper får helt enkelt inte ligga löst här hemma, de ska slängas eller sättas in bakom respektive flik.

6) För några år sedan så var jag helt övertygad om att jag inte ville ha några barn. Nu kan jag inte låta bli att lyckligt titta på bebisar. Jag vill helst ha en dotter först, och i så fall så ska hon få heta Amira Miranda. Om det blir en pojke så får den nog heta Johann Sebastien (fast mamma tycker att jag ska trycka in ett Olof där någonstans med, eftersom alla män på min sida släkten heter det, och Elof också).

7) Jag har alltid tyckt om att baka (trots att jag inte är så förtjust i att laga mat) och jag har kunnat grundreceptet för sockerkaka utantill sen jag var runt 14.

Hoppas att ni tycker att det var värt att veta, annars så får ni väl glömma det igen. Jag tänker bara utmana Otto och Elof, eftersom alla andra vars bloggar jag läser redan har gjort utmaningen.

Åter i lager


Dagen

Yey, jag har fått in nya beställningar! Nu har jag därför suttit lääänge framför datorn för att hitta delar och pärlor. Dags att göra lite nytta alltså!

Den här pärlan hittade på hos http://www.pazsmycken.se/shop/
Tyvärr var de slutsålda...

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen! Hela dagen har gått åt till att vårstäda, så det har inte hänt speciellt mycket annat. Nu är dock snart hela lägenheten städad, det som är kvar är vardagsrummet och badrummet. Jätteskönt!

Om två veckor kommer jag att åka till Maths för att börja skolan.

Jag har fått godkänt i beskattningen. Läraren bemödade sig dock inte om att höra av sig för att meddela det.

Oh baby, baby...


Nu är min älskling här, och jag har inte haft tid att blogga. Det är så mysigt att vara tillsammans igen!

Idag beställde vi sängen! Det blev sängen från Jysk, ribbbottnar och bäddmadrass från IKEA. Vi avvek lite från planen också, och beställde en billybokhylla med glasdörrar från IKEA, samt jättesöta nattduksbord från Jysk... Å, jag längtar verkligen hem till vår mysiga lägenhet nu! Det är roligt att vara hemma med familjen, ett tag, men efter att man flyttat hemifrån blir det ju aldrig mer samma sak...

Jag har suttit lite mer med smyckena och håller på att planera en hel del nya modeller som ska få komma upp på hemsidan till våren. Det är så roligt! Och jag kan väl avslöja att det blir en hel del vitt och mycket naturmaterial, som snäckskalspärlor, sötvattenspärlor och månstenar.

RSS 2.0

Smycken
Tävling Augusti
Beställa smycken
Personligt