Kärlek

Jag är förälskad. Igen. Jag bryr mig inte ens om att han ser ut som vår statsminister (som lillebror envist framhärdar), utan ser honom mer som weretigern Quinn i böckerna om Sookie Stackhouse. Lyssna och njut.


Bilder

Nu har jag varit riktigt usel på att uppdatera på ett tag, men det kommer nog igång snart igen när jag flyttar hem. Det är svårt att uppdatera så länge man bor i stugan och inte har tillgång till internet. Hur som helst så tänkte jag visa ett par bilder från när morfar fyllde år, som jag och Olof kallar för våra bröllopsbilder. Ni förstår säkert varför...

Det blir dock spännande att se hur de riktiga kommer att se ut. Ha en fortsatt trevlig vecka!




Lördag

Dagen blev shoppingtur till hudik med diverse inköp samt styrketräning med den personliga tränaren nummer två.

Igår åkte jag och Jonathan ut på golfbanan. Det blev bara två hål, men innan dess slog vi på ranchen. Jag tror inte att jag hade förstått hur mycket jag saknat känslan av att få iväg ett riktigt bra slag! Nu längtar jag efter att vädret börjar tillåta hela rundor igen. Hoppas på att få handicap i sommar.

Dags att titta till maten! Ha en trevlig helg!

Träning

Jag har skaffat mig en helt egen personlig tränare. Igår var vi på gymmet och körde ben och mage. Jag har inte ens klivit upp än (är ledig idag) men jag kan redan nu berätta att jag har träningsvärk. Härligt.

Ska se om det blir ett pass med armar om några dagar.

Haha!


RSS 2.0

Smycken
Tävling Augusti
Beställa smycken
Personligt