Harry Potter



Jag vill se...

Uppsatsen

Yey, nu på morgonen har jag skickat in uppsatsen till företaget. Skönt att ha kommit en liten bit närmare målet i alla fall.

Sassa väckte mig klockan sex i morse och efter det ville jag inte somna om eftersom jag var rädd att det skulle bli svårare att vakna sedan.

På jobbet nu, dags att börja göra nytta.


Fyyyy

Jag har råkat återställa kodmallen till bloggen, som ni kanske kan se, fyy. Ska försöka fixa den så snart som möjligt, tills dess får ni stå ut med att den ser HEMSK ut!

---
Uppdatering kl 11.14:
Tack och lov så hade jag en säkerhetskopia spard på datorn. Nu ser den ut som den ska igen.

Natti

Nu ska jag och Mico strax sova. Nattinatt på er!



Stieg Larsson

Idag har jag läst ut den tredje boken i triologin om Millenium. På köpet har jag blivit djupt förälskad i karaktären Lisbet Salander. Att författaren bakom henne avled i allför tidig ålder är otroligt orättvist. Jag vill ha mer!


Bild lånad från www.svd.se

Amira Miranda & Johann Sebastien

Jag undrar varför Olof och mitt första barn skulle bli afrikanskt dock. Ett av livets små mysterium antar jag.

 
babies

babies

Stolarna

Gårdagens vackra väder utnyttjades till max genom att jag slipade färdigt stolarna, så idag kunde jag börja måla dem. Här nedan kan ni i alla fall se några bilder på hur det har gått till. Fortsättning kommer i morgon när jag förhoppningsvis hunnit måla färdigt dem.


Födelsedag

Efter några intensvia timmar är min födelsedag snart över. Jag fick symaskinen som jag längtat efter, nu kan jag äntligen dra igång ännu ett projekt i form av ett lapptäcks-överkast. Yey!

Om det blir lika fint väder i morgon som idag så ska jag slipa rent mina stolar, sedan har mamma lovat att jag ska få hålla till i arbetsrummet med att måla dem. Jag längtar tills de är klara.

Nu tänker jag försöka klämma mig ner i sängen mellan två av katterna. Nattinatt, och tack för alla grattishälsningar!

Outlet

Nu har jag publicerat min Outlet på nätet, och ni kan hitta den här!



Den är inte helt färdigkodad (vilket ni kommer att se om ni går in på de olika kategorierna), men den ser helt okey ut om man inte gräver allt för djupt. Jag är rätt nöjd.

Nu är det dags för sängen, men först tänkte jag visa ett armband som jag gjorde klart idag. Det är till min svägerska Annie, jag hoppas att du blir nöjd!


Outlet

Än en gång så har jag så mycket pärlor, och ingen tid att uppdatera webbshoppen. Istället funderar jag på att göra en liten outlet i bloggform, direkt länkad till den här bloggen... Vad tror ni? Jag har gjort många av övningarna i webbdesignen i anslutning till en ny bloggdesign, så snart är den klar. Vi får väl se om den blir uppdaterad oftare...


Tulpaner

I Nyköping i helgen passade vi på att köpa den här vackra buketten tulpaner. Min vita älsklingsvas fick äntligen komma till användning. I förrgår var jag och pappa in på en loppmarknad, och där hittade jag en likadan, handgjord vas i klart glas. För 50 kronor fick den anses vara ett kap, så nu bor den hos mig. Vad tycker ni?


Stolsdynor

Efter att ha slipat en av stolarna i ungefär 15 minuter är halva klar. Tyvärr är det för kallt för att jag ska klara av att fortsätta, så resten få bli en annan dag. Slipmaskinen var i alla fall ruskigt effektiv!

Jag tänkte försöka sy stolsdynor lite senare (exempelvis till hösten eller så när jag känner för att sitta inne och pyssla igen), och det här är ungefär stilen som jag skulle vilja uppnå. Sitsarna på stolarna ska först betsas mörkt bruna, så vi får väl se vilken färg det blir innan det är klart...

Bilden på dynan är lånade härifrån.


Smyckestags


Här kan ni se mitt nyaste halsband, där jag alltså har låset fullt synligt på framsidan tillsammans med två hjärtberlocker och en tag som visar att det är ett Eline Evelyn-smycke. Jag fick en beställning på ett likadant igår, första dagen som jag hade det på mig. Skilled.

Sjuk?

Nu ligger jag nedbäddad under täcket och läser om CSS (Cascading Style Cheets, det vill säga "Stilmallen" för alla er som någon gång har gett er på att designa om bloggen) mellan nysningarna. Jag fryser som tusan, samtidigt som jag längtar ut i verkstaden för att prova min nya slipmaskin på stolarna.

Som ni kanske har märkt så har jag rätt udda leksaker för en tjej i min ålder. Tillbaka till skolarbetet.

Tillbaka till verkligheten

Efter en helt underbar helg tillsammans med Olof i Nyköping är jag nu tillbaka till Söderhamn i den så kallade verkligheten. Idag har jag alltså jobbat i 8 timmar, och nu är det dags att sätta sig och plugga...

Några undanflykter har jag dock fortfarande för mig. Idag har jag köpt en liten slipmaskin för möbler så att jag lättare ska kunna fortsätta med mina renoveringsprojekt. Mina smyckestags har kommit och jag har två beställningar som jag ska försöka få klara den här veckan. Och till helgen kommer släkten för att fira min och lilla lillebrors födelsedag. Jag vet vad jag kommer att få. Jag är nöjd.

Dags att fortsätta med pluggandet...

Bubbleroom

Ni som känner mig vet hur mycket jag avskyr att gå i affärer och prova kläder. Doch så hittade jag in till www.bubbleroom.se idag, och de har riktigt söta saker! Jag har beställt tre klänningar, en kjol och fyra toppar nu.

De ville dock bara leverera till adressen som jag är folkbokförd på, så jag beställde i mammas namn. Hoppsan. Ska försöka att fixa bilder imorgon.

Nattinatt.

Renoveringsobjekt

När jag flyttade in i min första riktiga lägenhet i Kalmar så köpte jag ett bord och fyra stolar för 400 kronor. De kommer från början från EM, och är egentligen riktigt fina, problemet är bara att det är grönt. Och färgen fastnade på tapeterna. När jag haft dem ett tag så fanns tydliga gröna linjer på väggarna.

Nu är en av stolarna ommålade, och jag tycker att det blev riktigt snyggt! När jag får tid (och en symaskin) skulle jag dessutom vilja sy söta stolsdynor med vingar till dem. Men som sagt, det får bli när jag får tid.

Vad tycker ni?


RSS 2.0

Smycken
Tävling Augusti
Beställa smycken
Personligt