www.elineevelyn.com

Idag sålde jag det första smycket som inte var en specialbeställning. De här vackra örhängena har bytt ägare idag. Underbart!


Matteprov

Idag hade jag det första provet i Matte C-kursen, och det gick bra. Det kändes alldeles för lätt, vilken förmodligen innebär att jag hade massa fel. Men som sagt, gränsen för godkänt var 30 %, så det bordejag väl kara i alla fall.

Efter provet gick jag in på HM för att köpa ett par vantar, nu har hösten kommit på riktigt! Det blev ett par vantar, en halsduk, en ny handväska (den nuvarande ser verkligen hemsk ut nu) samt en hatt à la Audrey Hepburn i Breakfast at Tiffanys.

Liksom Blair har jag en förkärlek för Audrey, i alla fall i Breakfast at Tiffanys och Roman Holiday (eftersom de är de enda jag sett med henne, jag och Elof jobbar på det dock). Till mitt försvar kan jag i alla fall säga att jag såg breakfast långt innan Gossip Girl började visas, och att jag kände igen Moon river på de inledande tonerna.


You know you love me,
xoxo

Derivata

Idag började vi att gå igenom derivata på mattelektionen, så nu känns det som att jag kommer att ha att göra i helgen! Jag har prov på första kapitlet på måndag, och nu ska jag inte låta min hybris ta över, men det känns ganska lätt, och man behöver bara få 30% rätt för att få godkänt.


Eline Evelyn hade sitt första styrelsemöte igårkväll, och vi har en hel del idéer på förändringar och förbättringar vi vill genomföra! Likviditeten måste bli lite bättre först, men sen så. Vad sägs om specialupptryckta organzapåsar med stiliserade diamanter och knytband med texten "Eline Evelyn" på? Och snygga modellbilder på startsidan? (Jag väntar med spänning på dina bidrag, Otto.)


You know you love me
xoxo

Igår kom möblerna

Så kvällen gick åt att skruva ihop dem. Det är så skönt att ha en möblerad lägenhet igen! Eventuellt blir det till att städa lite ikväll, det ligger damm från kartongerna lite överallt, men det är sånt som händer. Snart är lägenheten helt och fullt beboelig i alla fall.

Idag var första lektionen på kapitel 2 i mattekursen, imorgon ska vi börja med derivata. Hittills har jag nästan skämts över hur lätt det har gått, så snart får jag väl igen för det. Nu är det i alla fall dags att börja plugga på beskattningsomtentan.


You know you love me
xoxo

Min orkidé får en shot i veckan

...en trea ungefär.

Jag älskar orkidéer. De är vackra, unika, och jag skulle hellre få en sådan än en bukett rosor vilken dag i veckan som helst. Det vet Elof om, så när jag flyttade in här, gissa vad som stod och väntade på mig på köksbordet? En alldeles egen, underbar orkidée. Det han inte vet om är min rädsla för att inte sköta om den ordentligt, de har ju rykte om sig att vara svårskötta. Men jag ger den en shot i veckan, en trea ungefär. Precis som mammas orkidé får.

För övrigt har jag hittat min brudklänning. Det är väl inte för obvious att köpa den och lägga den på
sängen väl?




You know you love me
xoxo

Jävla bussgods 2

I fredags kom cyklarna. Efter att mamma ringt till VD:n i Gbg och berättat vad som hänt. Min cykel hade stödet slitis loss på (med tanke på hur brottytan såg ut finns det inte en chans att det hänt av en olyckshändelse, metallen var uttänjd och bortsliten) och luften ur framdäcket hade släppts ut (den var fullpumpad när vi lämnade in den i Söderhamn, det är inte punktering på den och ventilen var ordentligt åtdragen).

Jävla bussgods.

Möbler

Imorgon kommer lasset med möbler från IKEA! Det ska bli så otroligt skönt att få en helt möblerad lägenhet igen, med sittplatser och förvaringsutrymmen. Härligt! Det som kommer är en soffa, ett skrivbord, ett sidobord, två nattduksbord, en vägghylla samt en smal expedit som ska få "ligga" på golvet. Jätteskönt!

Hittills har vi haft högar med papper på golven, fakturor, försäkringar, flyttanmälan, examensbevis med mera, men nu har jag köpt pärmar och ska börja sortera in det snart, så att vi kan få det precis så avskalat och rent som jag vill ha det.

Upptäckte i helgen att jag glömt tegelstenen som jag skulle behöva läsa för att klara beskattningen i Söderhamn, så mamma skickade den. Nu måste jag därför ta den där promenaden på en timme för att gå in till stan och hämta den.

Organisationen

Jag klarade tentan i organisationsteori! Nu är det äntligen bara en kurs kvar att tenta av (beskattningsrätten) och Matte C-kursen.

Jag blev så upplyft av att få reda på det att jag började kolla upp vad jag ska läsa nästa termin för att få ut en fullständig examen. Jag har hittat ett par kurser i företagsekonomi (eftersom jag behöver 30hp FE till) samt en kurs i webbdesign och en i IT-juridik som jag funderar så smått på. All fyra kurser som jag kommer att läsa kommer i så fall att vara inriktade mot internet, men det låter ju roligare än organisationsteori eller kalkylering.

Glöm inte bort att kolla min hemsida.

You know you love me
xoxo

Behöver jag säga det igen?

Sidan har blir uppdaterad igen, nu med vissa estetiska förändringar. En del nya smycken har dykt up(mest örhängen), men nu börjar mina tänger sjunga på sista versen, och jag vet inte om jag har råd att uppdatera dessa just nu, så vi får se om det blir några nya smycken nu på ett tag.




You know you love me
xoxo


MaC

Nu är det återigen dags att sätta sig och blogga. Jag har nyligen anmält mig till en Matte C-kurs (det vill säga gymnasiematte) och har ägnat de senaste dagarna åt att försöka räkna ikapp. Jag är snart där, men det har tagit en del tid.

Nästa vecka kommer möblerna med, det ska bli så skönt när vi får ett skrivbord där man kan sitta och skriva! Det blir nog bra.

You know you love me
xoxo

The a-MAZE-ing labyrinth

Jag och Elof sitter och spelar spel hela tiden, det är jättemysigt! Just nu är det UNO och labyrinten som gäller, så riktig uppdatering kommer nog inte förrän imorgon.


You know you love me
xoxo

Uppdatering... igen...

Igår satt jag återigen uppe och uppdaterade hemsidan, nu finns det massor av snygga nya smycken!
Sidan kan ni än en gång hitta
här.





Jävla bussgods!

Lilla Lynn är arg. I morse var det en snorunge som ringde till mig och förklarade att han ringde från bussgods, och att de inte hade möjlighet att köra hit våra cyklar (som jag skickade från Söderhamn när jag var där sist). Kunde jag inte komma och hämta dem? Två cyklar. Varav den ena är en herrcykel på vilken sadeln når mig upp till armvecken. Tyvärr hade de ju bara öppet till fyra och bara på vardagar, men jag kunde väl komma två gånger? När jag sa att jag inte kunde cykla på herrcykeln fick jag till svar "Jag tycker att de ser ganska lika ut".

Han tyckte alltså att jag skulle ägna tre timmar av min dag åt att göra hans jobb. När jag hade betalat för tilläggstjänsten att få dem hemkörda just för att jag inte skulle behöva göra detta. Jävla idiot.

Lilla Lynn ringer till pappa. Pappa håller med Lynn att killen är en idiot och att det visst är ett bindande avtal. Lynn ringer upp den idiotiska killen igen och talar om för honom att hon inte alls tänker göra hans jobb, och att han faktiskt får se till att de kommer hit.

Jag är fortfarande arg, men han har i alla fall kollat upp med ett taxibolag om de kunde skjutsa hit cyklarna, så de skulle nog dyka upp någon gång nästa vecka. Jävla bussgods.

Nytt set



So far...

Nu har jag äntligen adressändrat! Jag utyttjade dessutom tjänsten för flyttsms lite i överdrift, men att smsbomba halva telefonboken kan väl vara roligt ibland? Jag upptäckte dessutom att telefonboken skulle behöva utsättas för lite feng shui-rensning, då det var massor med nummer som var inaktuella, eller hörde till människor som jag inte har pratat med sedan jag fick det. Till exempel: flera människor som jag gjort grupparbeten tillsammans med, men som jag inte skulle känna igen om de så kom fram till mig och bet mig i näsan.

Jag har fått en låsning under högra skulderbladet, så min arm gör ont så fort jag lyfter den. Känns som ett besök hos en kiropraktor inte skulle sitta helt fel, men ska nog försöka vänta till efter helgen i alla fall. Så länge får Elof massera mig och stå ut med att jag skriker till varje gång jag skrattar eller hostar.


You know you love me
xoxo

Nytt armband





Nya smycken

Nu har jag lite nya smycken på gång! Idag fick jag nya pärlor, och som ni vet har jag svårt att slita mig... Jag fick också in en ny beställning idag, av Otto, den levande reklampelaren! Hon kommer att bli den första som får med visitkort i sin beställning, och nu är det ju bara att hoppas att försäljningen kommer igång lite bättre när hon är inblandad.

Jag har också insett att jag har timlön i stil med svältande kinenska barn. Finns det ingen kurs som lär ut hur man slutar få dåligt samvete för att ta betalt av sina kompisar? Gärna en högskolekurs eftersom jag kan behöva några fler poäng...


You know you love me
xoxo

Av skaparna till Family Guy...


Uppdatering

Nu har hemsidan blivit uppdaterad med de senaste smyckena!

Gå gärna in och titta här.














You know you love me
xoxo

Hemma igen

Nu känns det som att det börjar bli dags att uppdatera bloggen lite mer frekvent, jag har upptäckt att det nästan inte är någon som läser den längre... Kan ju också avslöja att anledningen till censuren under den senaste tiden har varit att min kära mor hittat hit, och som de flesta vet har hon ganska bestämda åsikter om bloggning. Eller om det mesta egentligen.

Läkarbesöket gick bra, jag ska få nya linser, nu måste jag bara boka en ny tid för synundersökning. Känns som att det blir en dyr månad nu, med flytten och allt.

Nu är jag i alla fall tillbaka i lägenheten, dags för frukostte snart. Jag tog sovmorgon en timme, det är nog en förkylning som håller på att bryta ut.














Igår kom visitkorten! Så lyxiga som de hävdade på sidan vet jag inte om jag tycker att de är, och de lyckades inte få baksidan rätt, men de får duga så länge.


You know you love me
xoxo

Söderhamn igen

Nu sitter jag i Söderhamn, på mamsen och papsens jobb. Idag är det dags att gå till ögonläkaren för att se om jag ska få några nya linser, det är bara att hålla tummarna. Jag har sökt jobb och skrivit mitt nya CV nu på morgonen, får hoppas att det leder till något den här gången. Imorgon ska jag tillbaka igen, hem till min sambo. Mys. Back to work.

You know you love me
xoxo

Hittills idag

Nu har jag torkat golven två gånger i sovrummet, köket och i hallen. Vardagsrummet och badrummet kvar. Anledningen till nogrannheten är att det ligger slipdamm kvar sen vi fick nya tapeter, och dammsugare är tydligen jättekänsliga mot sådant. Nu lukar det i alla fall underbart av citrondoftande skurmedel, och det är härligt rent. Ska försöka bli klar med resten av lägenheten innan det är dags att börja med maten. 


Här är en bild på typen av förlovningsring jag skulle vilja ha. Just den här är från Tiffany's och fler kan ni hitta här. Allt som Olof säger när jag pekar och gnyr är "Allt för dig, babe." Så någon gång kanske.

Tävlingen avslutad!

Nu är tävlingen avslutad! Grattis Anonitota, som vann armbandet!

Här kan ni hitta hennes blogg.

Display

Här är en bild på armbandsdisplayen som jag köpt för att ta snyggare bilder på smyckena. Från vänster till höger på den syns för övrigt rosa armband, cerise armband, rosa halsband, avokadogrönt armband, peacockfärgat treradigt armband (ja, jag ville ha ett likadant), turkost armband och marinblått armband med hängande pärlor. 

Promenad

Okey jag har inte fått överdrivet mycket gjort idag, men nu är i alla fall Elof hemma och vi ska ta en promenad in till stan. Sen blir det väl tv och sova gissar jag på, får se vad som händer.

Matpaus

Just nu sitter jag och äter, det har blivit tidiga mornar för mig under de senaste dagarna. Målaren har varit här och fixat våra väggar, men nu är den sista tapetvåden uppsatt och snyggt blev det! Nu kan jag äntligen börja sätta upp saker på väggarna och ställa möblerna där de ska stå.

Med tidigt menar jag förresten klockan sju, men jag går och lägger mig klockan 10 på kvällarna, somnar direkt och är ändå trött dagen efter. Måste ha något att göra med att jag går ca en mil varje dag.

Vi fick paketet med lakan och allt igår. Ett par saker ska jag returnera idag, men resten var toppen. Badrummet känns så mycket fräschare med draperiet och mattan. Fick pärlor igår med, så snart kommer det nya bilder.

You know you love me
xoxo 

De senaste dagarna

Då var det äntligen dags att återigen sätta sig och blogga. Det har varit mycket sen jag flyttade, det har hänt mycket, jag har fått väldigt många nya intryck, haft en hel del att göra, men också väldigt roligt. Jag tänker inte berätta allt, men det kommer nog att komma en hel del uppdateringar över de närmsta dagarna.

Just nu sitter jag i vardagsrummet, där vi har internetet. Tyvärr har vi inte speciellt mycket möbler ännu, så jag har burit in en köksstol och sitter med datorn i knäet. Men möbler kommer, igår var vi inne på IKEAs sida och beställde, så om ca 20 dagar så borde de dyka upp utanför vår dörr. Vi har också beställt duschdraperi, gardiner, lakan med mera, som vi nog kommer att få gå in till stan för att hämta senare idag. Jag längtar!

Uppdateringar på hemsidan borde komma inom ett par dagar med, ni har väl inte missat utförsäljningen?

Tävlingen här på bloggen kommer också att avslutas inom de närmsta dygnen, jag lovar!


Uppdatering följer!


You know you love me,
xoxo

RSS 2.0

Smycken
Tävling Augusti
Beställa smycken
Personligt